Natalie Portman



Natalie Portman i en riktigt häftig klänning.
Lite tråkigt med svarta accessoarer dock!
 

Riktigt personligt

Jag saknar en person, vilket jag inte trodde att jag skulle göra eller i alla fall inte på det här sättet. Jag saknar att larva mig med den här personen och bara prata.
Vi har inte träffats på ett tag... Vi kanske borde... Men, nej det är vi för envisa för!

Uppdatering: 30 min har gått sedan jag skrev det ovanför sträcket... Jag har ångrat mig, jag har nog bara tråkigt!

Äntligen

Velvet Bow Cutie Coat
Nu har jag köpt den otroligt snygga jackan. Lite GossipGirl stuk med snygga detaljer. Jag kan nog inte använda den förrän september men det var säkrast att köpa den nu. Den kommer nog att försvinna från alla TopShop snabbt...

Jag köpte den igår när jag var i stan med Aleks, vi shoppade lite och åt sedan middag... Mumsig Shish Taouk Pita på Kungsgatan.

SatC

Kom hem från landet igår för att på 45 min fixa mig och åka till råsunda. Där träffade jag Jenka och vi såg Sex and the City. Filmen är sååå mycket bättre än serien, i alla fall om man frågar mig. Det blev självklart massor tjejsnack också mellan mig och Jenka. Idag klev hon ombord på konfirmand-båten och kommer att vara borta i två veckor. Kommer att sakna henne! : p


En av helgens sms-kedjor...


Jag
: Äsch, pojkar! Vem behöver den komplikationen?! : p


Jenka
: Klart vi behöver. I alla fall som accessoarer ; )


Jag
: Det är i och för sig sant. Och accessoarer är alltid kul! : )


Jenka
: Precis, det gäller bara att matcha dem efter behov : )


Veckan

Jag har inte skrivit något den här veckan och ändå har jag haft tid för det.
Jag har väl inte riktigt haft lust att sitta framför datorn...

Kort om dagarna som har gått:
Måndag: Träffade Jenka och Linda på BK i stan för att sedan gå på en shoppingtur. Blev tyvär inget till mig :(
Sedan träffade vi MC och Marcus, fikade på John Chris och åkte till Tanto. Hihi, mitt första tanto besök... Jag passar inte riktigt in men det var roligt :)
Tisdag: Systerkväll - "The pursuit of happyness" med Aleks och Milli.
Onsdag: Hemma och gym
Torsdag: Hemma och polishuset (hämta pass).

Ikväll åker jag till landet, blir borta till söndag.
Trevlig Midsommar!


Gossip Girl och jordgubbar

Jag sov länge imorse. Det känns då som om hela dagen är förbi och man inte riktigt hinner göra något. Nu ligger jag på sängen med datorn i knät och en skål med jordgubbar på armlängds avstånd. Vad gör jag mer? Tittar på Gossip Girl, som är förvirrande. Jag har läst alla böcker och tv-serien är helt annorlunda. Samma personer men andra händelser...
 
 

Vad gör du idag?


Jag svär aldrig!

Det har hänt så mycket de senaste dagarna att jag inte har hunnit att skriva.

I fredags träffade jag ett par personer som jag umgicks med  nian. Porre hade fyllt år och vi träffades för att äta middag. Innan jag hittade dessa människor, blev det problem. Jag skulle möta de på några ställen men de kunde inte stå still. Det var i och för sig för att den som ledde jakten på en bra restaurang inte visste att jag skulle möta de. Jag svär aldrig eller säger dumma saker som "dra åt helvete". Då gjorde jag det till bästa möjliga Francisco.
När vi hade ätit klart började gänget ta sig till Ingrid. Jag hade andra planer... Jag hade lovat att ringa J efter middagen och kanske träffa honom. Vi möttes på Odenplan, tog en promenad och sedan bussen hem till mig där det blev segt tv-tittande  : )

Igår hade jag en liten tjejkväll. Det var planerat att vi skulle spela poker och titta på en riktig fjortisfilm, så blev det inte. Vi tittade på fotboll... Först Spanien-Sverige och sedan Ryssland-Grekland. Det bästa med kvällen var ju ändå allt tjejsnack ute på balkongen med cigarettrök omkring oss och pipande mobiler. Underbart!

Mysdag

Till Aleks artonårsdag visste jag inte vad jag skulle ge henne. Jag visste att hon skulle få mycket pengar och många smycken. Det slutade med att jag skulle bjuda henne på en lunch/middag med efterrätt och allt på Jensens Böfhus. Idag lyckades vi äntligen kombinera våra scheman... Hon slutade skolan först igår! Vi satt på Jensen i timmar, gick igenom några affärer på drottninggatan och tog sedan tunnelbanan. Ovanligt nog åt samma håll. Jag hoppade av tidigare och gick till J.

Sammanfattning: Trevligt och Mysigt!


Garderobstädning

I måndags började jag städa min garderob. Det behövs verkligen. Jag kom inte särskillt långt även om jag kastade ut cirka tio plagg så jag funderar på att fortsätta ikväll. Det är ganska roligt när ens garderob är välstädad, det blir mycket lättare att hitta det man vill ha på sig. Särskilt om man radar upp det i färgordning...


Härlig tisdag

En tisdag som ingen annan. På eftermiddagen åkte jag till humlegården där jag träffade IGCC, Frallan, Matteus och Carro. Vi satt där länge och pratade om saker som hänt. Både gamla minnen och saker vi har på gång. Jag och Frallan gick vidare till Buger King på Odenplan där vi åt innan vi träffade MC i Kungsan. Det var tänkt att vi skulle se matchen men vi kom dit lite sent och då var alla grindar stängda. Vi satt istället borta vid slottet där de hade en skärm. Matchen slutade 2-0 till Sverige, vilket alla vet vid det här laget. Det var ett gäng greker bakom oss men de verkade inte så upprörda... När vi gick därifrån mötte vi J. Han fick träffa Frallan och följde med mig till Odenplan där vi sedan skilldes åt.


Idag blev inte mycket gjort, det jag planerade blev inte av. Jag har de senaste nätterna sovit ganska dåligt och sov därför väldigt länge idag när jag inte satt på alarmet på mobilen. Mamma väckte mig klockan ett efter många samtal och signaler.


Ett vuxet ärende

Nu ska jag till polishuset i Solna. Jag måste nämligen fixa ett nytt pass. Mitt serbiska pass har gått ut och det svenska går ut nu i sommar. Jag vill resa och då behöver jag ett pass. I vanliga fall måste båda föräldrarna med en omyndig men det finns papper ens föräldrar kan skriva på och då kan barnet gå själv. Nu måste jag gå så att jag inte missar bussen...


Skolavslutning

Gårdagen känns nu i efterhand väldigt lång. Jag var knappt hemma, vilket börjar bli lite av en vana för mig, och hann göra väldigt många saker.


På morgonen var det skolavslutning i skolan. Ganska onödigt men lite kul. Säckpipe-killen är häftigast. Han spelade nationalsången och eleverna på Norra Real borde lära sig lite grunläggande saker. MAN STÅR UPP NÄR NATIONALSÅNGEN SPELAS ELLER SJUNGS!!!


Efter avslutningen i skolan drog ett par av oss till Hermans på söder. Ett vegetariskt ställe som är väldigt mysigt med super goda bakelser.


Sedan åkte jag till Västra Skogen där jag åt lunch med mamma. Det blev kinamat som jag har varit sugen på ett tag. Vi hade mycket tid över så vi började leka med mitt hår. Jag har under flera veckor planerat att ljusa upp håret lite så vi gjorde lite ljusa slingor. Blekningen fastnade väldigt snabbt och det blev jätteljust. Riktigt blonda slingor! Då körde vi toning på det och då blev det fint.


Mamma fönade mitt hår rakt innan vi åkte hem för att sedan åka till min söta kusin som jag inte har träffat på veckor. Det var väldigt trevligt men det fick bli ett kort stopp eftersom jag klockan tio skulle träffa Jenka och Erik vid kungsträdgården. Efter att vi hittat varandra gick vi till skeppsholmen där många norra realare firade att det var sommarlov. Många var väldigt fulla och blev nervösa när polisen kom för att kolla läget. Vi mötte upp Caroline, Linda, Malin m.fl. där och vi pratade med människor vi aldrig ens hälsat på.


Strax efter ett började vi bli både hungriga och törstiga så vi gick till Max i Kungsträdgården och satt där ett tag. Jag tog nattbussen hem vid tre och då var det redan ljust ute. Det var första gången jag åkte nattbuss... Det var helt ok!


Det här bar de på premiären...

image352

Vilken klänning tycker ni är vackrast?
Min favorit är Sarah Jessica Parkers...
(Däremot tycker jag att Kristen Davis är snyggast)


Måndag

Perfekt dag! Verkligen!

På förmiddagen satt jag, Jenka, Malin, Moa och Elisabeth på filtar i Rålis och åt lunch. Hur spenderar man en ledig dag bättre? Vi blev nästan lite brända vissa av oss. Nästan! Tyvärr har jag lite av en bondbränna nu men den fixas snart...


Jag var hemma i ett par timmar sedan var det dags att åka igen. Träffade Jenka, Linda och deras vän Wendela (världens gulligaste!) på Söder där vi åt middag på Denisios och gick sedan på bio. Jag vet att det är sommar och fint väder men vi ville gå på bio! Vi såg What happens in Vegas. Rolig och bra film! Den var mycket bättre än jag trodde att den skulle vara!