Tillbaka från Budva

Det känns som om jag bara flaxar runt den här sommaren. Nu har jag kommit hem efter en vecka i mysiga Budva, Montenegro. På flyget ner började jag och mina föräldrar fundera över en viss, egentligen oviktig, sak... Vet inte flygpersonalen att Serbien-Montenegro inte längre finns utan att det är två länder- Serbien och Montenegro?

Jag tycker att det hade varit bättre om alla "jugge-länder" var enade, men nu är det inte så!

Jag berättar mer om resan senare. En ganska viktig sak har hänt under resan...
Nu ska jag dricka kaffe! :D


Bättre sent än aldrig

Det här är kjolen från Rules by Mary som jag nämnde...
(Lite skrynklig :o )


Ett kort stopp hemma i Sthlm


Jag kom hem från landet igår, men imorgon är jag borta igen. Idag måste jag fixa det sista inför resan... Jag behöver en ny väska och ett par mysiga strumpor (eftersom jag ofta fryser inomhus på sommaren). Sedan ska jag fixa en liten manikyr och pedikyr här hemma, efter det är det bara packningen kvar.


Jag har ju inte hunnit

Jag skrev att jag skulle visa mitt nya fynd redan i lördags men jag har inte hunnit. Lördag kväll var jag hemma hos Aleks, igår var vi i stan och sedan mötte jag Jenka och Linda för att äta middag. Nu ska jag åka till landet så jag hinner inte hitta en bild nu heller.  :p

Ha det bra!

Från Dalarna till Stockholm

Det har blivit ett litet avbrott på bloggen eftersom jag har varit på landet i nästan en vecka. Där har jag pysslat med lite av varje. Jag har läst och solat men också lyft takplattor till förrådstaket. Jag kom hem igår, men jag har inte än vant mig vid att vara hemma. Allt är på något sätt lite annorlunda sen jag kom hem. Som om jag har varit på en långresa och inte bara på landet.


Idag har jag åkt runt med mina föräldrar, både till Steningeslott och Barkarby Outlet. Mitt fynd visar jag i ett senare inlägg...