Sammanfattning av v. 35

Måndag: Jag var på AIK-Hammarby matchen. Vi vet alla hur den slutade.

Tisdag: Jag tror att jag gjorde någonting efter P100, men jag kan inte komma på vad :s

Onsdag: Fika med Aleks som jag inte sett på två månader på Dubbel W.

Torsdag. En tripp till Östertälje (där jag aldrig tidigare har varit) för att lyssna på Anders.

Fredag: Lite shopping och iväg till landet.

Lördag: Pappas 45:årsdag. Vi firade gubben!

Söndag: Nu är jag hemma igen. Jag har gjort klart läxorna till imorgon och ska läsa eller se spindelmannen 2. Jag har inte riktigt bestämt mig än...


Älskar klänningen!



Leona Lewis i Cavalli

Lunch på BK

Jag tänkte vara nyttig nu när jag var ensam hemma och själv kunde kontrollera vad jag skulle äta och när. Så blev det inte riktigt. Jag började messa med Jenka imorse. Hon skulle träffa Linda och de skulle äta lunch på BurgerKing inne i stan. Självklart var jag tvungen att följa med! Har inte ätit BK-mat på hela sommaren. Mycket behövde uppdateras. Linda har ju varit i Grekland i två veckor. Vi tog också en snabb tur genom olika affärer och jag köpte ett par nya skor. Behövde ett par platta, svarta som jag kan använda till vardags.


Kort om onsdagskvällen

Vi började kvällen ganska tidigt. Robert kom till mig vid åtta och vi åkte till stan där vi skulle träffa resten av gänget. Eftersom vi träffades så tidigt, innan något intressant ställe öppnat, satte vi oss på en sunkig pub nära centralen. Vi gick sedan vidare till Klubbonsdag (på helgerna Toxic). Stället var mycket finare än Ice som vi gick till sist. Det var också fullt av söta killar från flottan. Tyvär ända från Sundsvall och Gävle. Vi åkte hem ganska tidigt eftersom vi började 8.40 i torsdags.


Jag glömde nästan skriva om personen vi träffade där. Min gamla klasskompis Fröjd som jag inte träffat sedan vi slutade nian för mer än två år sedan. Klart en av höjdpunkterna. :p


(Så fort jag får lite bilder från kvällen ska jag uppdatera inlägget)


Hååål...

På fredagar har jag än så länge ett hål på nästan tre timmar mitt på dagen. Idag utforskade jag huruvida det är värt att ta sig hem. Jag tror att det är det! Jag sitter nu med en kopp kaffe och planerar att äta god lunch istället för det som "serveras" i skolan. Jag tror att jag kommer att göra så här i fortsättningen också, speciellt eftersom alla mina vänner antingen har lektioner eller är hemma.


(Jag har fortfarande inte skrivit om onsdagen! Jag ska göra det under helgen...)


Fix fix

Just nu gör jag mig i ordning för att åka till Solna C. Där ska jag fixa lite inför imorgon då Jenka äntligen fyller arton och skolan börjar.

Ett par snygga skor skulle inte sitta fel!


Sista helgen innan skolan börjar är över

I fredags hände mycket. På eftermiddagen träffade jag Jenka för att hämta upp våra biljetter till AIK-Hammarby matchen den 25:e och ta en fika. Jag blev bombarderad med samtal och sms om att komma hem eftersom kusin med mamma, pappa och morbror skulle komma över. När alla hade samlats beställde vi mat från Sawadee och den grekiska kolgrillen som jag och min morbror GICK och hämtade. Han går aldrig, så jag blev förvånad över att han inte ville ta bilen och lite orolig över vad vi skulle prata om de 20 min som vi skulle gå ensamma tillsammans. Vi började prata om mobiler, han jobbar med de och jag planerar att köpa en ny...


På kvällen erkände de äntligen! Kusins mamma har nyligen slutat röka igen och hennes mage har blivit rundare men de bekräftade inte det vi trodde förrän i fredags. Hon är gravid. Kusin nummer 2 är på väg!


I lördags var jag och handlade med mina föräldrar, mest saker till mitt rum. Jag möblerade om, bytte överkast och
gardiner. Rummet ser väldigt annorlunda ut! Varmare med de klarröda detaljerna...


Det blev..

..ett kort avbrott. Jag har inte gjort mycket, varit hemma mest. Jag städade min garderob (igen). Eftersom jag har varit borta större delen av sommaren har garderoben blivit stökig igen. När man bara packar och packar om, tvättar och trycker in blir det en röra tillslut. Plaggen som hamnat underst och längst bak i garderoben var så gott som bortglömda.

Imorgon kanske det blir en shoppingtur och nu vet jag vad jag kan köpa resp. vad jag har tillräckligt av.


Strike A Pose



Victoria Beckham vet vad hon gör!
Nästan samma pose på två bilder, men det ser ju riktigt bra ut!
Vilken häftig kostym Jamie Fox (är det han?) har! Annorunda!

Bowling och lite nytt folk

Jag är nu tillbaka i Stockholm igen, för alltid (= ett par dagar). Igår träffade jag MC, hennes kille A och Ph. Först gick vi till Djugårdsshopen (som inte är lika fin som AIK´s var i Solna C) där MC skulle handla, sedan åkte vi vidare till Stadshagen. Vi bowlade på "Ballbreaker" som var väldigt fint. Jag kom sist men det var kul!
Jag och MC bestämde att vi skulle ha en tjejkväll där någon gång (killarna som jobbar där är väldigt söta!)



 Ronnapojken och jag (Serben), Tullinge_babe, Södertäljesnobben 


Utgång nummer ett

Igår var jag ute för första gången. Jag, Caroline och Malin var på Ice som var trevligt, men ganska lugnt...
Lite bilder:


                        Malin, Jag och MoaCaroline

                    
             Tuffa!!!                                          Ont i fötterna...

En vecka sedan

Förra söndagen träffade jag Jenka, Linda och Malin. Vi åt middag på "vårt" Jensen, det vid Rådmansgatan. Det är alltid jättetrevligt där och den här gången fick jag presenter! :D
Jenka och Linda hade satt ihop de roligaste sakerna till min födelsedag. Tvålen "Heavenly Bodies" från Lush, Jenna Jamesons bok "Att älska som en porrstjärna" och en groda som blir prins på 72 timmar.

Tack så mycket tjejer!!!



Så vad var det som hände?

Under veckan i Budva hände en "stor" grej. Jag fyllde 18!
Många gratulationer nådde mig ända där borta på både det svenska och serbiska numret. :D Lite släktingar var där på semester så det blev en mysig middag för nio...



(En dålig bild, men vi kunde ju knappast uppehålla kyparen länge så att vi kunde "posa", därför blir det bara en miniatyr)