Vilken överraskning!

Igår plingade det på dörren hos Gogi och jag skulle springa och öppna. Utanför stod mina riktigt nära vänner Jenka, Caroline, Linda och Erik, men också en ny vän, Alex. Lite senare kom även Daniel, som är en gammal vän till mig, men också nära släkt med Gogi. De och Gogi hade planerat att överraska mig eftersom jag fyllde år förra veckan. Jag upptäckte små konstigheter under dagen, men tänkte inte särskillt mycket på det. Jag blev jätteglad!
De hade köpt en jättefin blombukett, Gogi grillade, Linda och Jenka hade gjort en tårta, Caroline kom med hopvikbara vaser och Alex med en flaska rosé. Vilka söta vänner jag har!

Snabb sammanfattning sen senast

Efter att ha jobbat både måndag och tisdag åkte jag iväg till landet i stan, det vill säga Skogås. Igår var vi i stan för att äta middag och se Harry Potter. De är ju bäst på bio! Nu sitter vi här och funderar på att se på film. Det ser ut att bli Beverly Hills Chihuahua...


Packa väskan!

Sista timmarna på landet. Snart är det dags att packa väskan
och åka till Västerås för att sedan ta tåget vidare till Sundbyberg.

Hej så länge!

13.49 en lördag

Födelsedagen var över i ett naffs. Precis som jag sa: inget speciellt! Ändå fick jag presenter i form av pengar. Det absolut bästa för en person som mig. Då kan jag lägga pengarna på det som behövs och i höst blir det nog bland annat lägenhetshyra... Av Angeliqa och Morbror (med D och Z såklart) fick jag också den tuffaste väskan jag sett på länge. En orange Guessväska. Som Angeliqa uttryckte sig: "Jag tror att jag börjar känna Aleks nu. Det ska vara konstigt."

En dag som alla andra...

Jag kom hem i tisdags på eftermiddagen, men stannade inte hemma länge. Redan igår åkte jag upp till landet med mamma, pappa och lill-kusin Daniella. Jag har inga som helst planer även om det idag är min födelsedag. Jag ser inte födelsedagar som något speciellt längre. Det är en dag som alla andra!

På återseende

Sitter fortfarande upp och planerar inte att gå och lägga mig. Jag jobbade mellan 13.00 och 21.25, umgicks med Gogi tills för ca 20 min sen och har nu målat naglarna. Jag behöver packa ner accessoarerna och sedan så tror jag att jag är klar. Strax innan fyra bär det av till Arlanda för att flyga ner till Serbien och bli överöst av pussar av både farmor och farfar så väl som de få vänner jag har där nere.
Det är inte någon idé att sova!

Ha två trevliga veckor utan mig! Vi hörs när jag är tillbaka! :D 

Stinsen-shopping


Tunika-Linne från BikBok


Solglasögon från NewYork collction (?)


Topp från BikBok


Klänning från Lindex


Äntligen ett par jeans-shorts! Från BikBok


Klocka från Zone (Albrekts Guld). Jag är inte en klockmänniska men man
märker att det kan vara bra ifall mobilbatteriet dör. Den här gillar jag för att
den är som ett vanligt bangle-armband.

Hej, hallå!

Igår ringde jobbet och jag fick jobba igen! På min favorit dessutom! Därför han jag inte alls med bloggen. Jag ska jobba idag igen, men först från klockan ett. Nu ska jag vissa min shopping och sedan börja packa.

Fredagskväll...


Jenka och jag möttes upp och satte oss på Wollmars igårkväll. Det blev riktigt trevligt med drinkar och en nachokorg att dela på. Det är sällan man gör sånt nu för tiden. Allt har minskat och alla springer åt var sina håll med olika arbetstider som inte matchar. Därför lyckas vi aldrig få ihop hela gänget.

Run!



Idag har jag varit och shoppat med mina föräldrar. I Stinsen av alla ställen, som jag faktiskt måste ge toppbetyg till. De har riktigt bra affärer! Nu sitter jag i köket, medan mina föräldrar lagar middag. Senare ska jag dra iväg till söder för att träffa två av mina tjejer, men mer om det senare. Det jag har shoppat blir det nog inte tid för idag... Förhoppningsvis hinner jag med det imorgon.

Trevlig kväll!

Dagen i korthet:

  • Varit nere i källaren med stövlar och stövletter
  • Tagit en promenad och tittat i affärer i Sumpan (d.v.s. Sundbyberg)
  • Framkallat foton
  • Varit hos Gogi som fixade en ordentlig kycklingsallad och jordgubbar doppade i choklad till efterrätt.

Nu är jag hemma. Jobbet ringde idag och nu har jag fyra bestämda pass då jag ska jobba när jag har kommit hem från semestern som förresten börjar på tisdag.
Förövrigt har jag insett att jag ändå kanske behöver lite nya sommarkläder. Ska försöka fixa det i helgen :)


12:10

Dålig på att blogga, det inser även jag. Igår blev det en promenad i stan igen. Den här gången Gamla stan och söder. Det var perfekt väder för sånt igår kväll och det var väl därför alla uteserveringar var fulla.
Nu ska jag som vanligt gå och ta tag i lite saker, som stått alldeles för länge. Bland annat bära ner mina stövlar till källaren.

13.41



Kör på en riktigt slapp dag idag. Sitter i mina rosa juicy-byxor och
slötittar lite på tv. Känner inte för att göra någonting, men ska nog
snart plocka fram en bok eller något.