En snabb update innan jag försvinner...

Den här veckan har varit rolig och hektisk. Jag har hittills varit på Arlanda tre dagar där jag är trainee och försöker att lära mig hur arbetet på ett av företagen fungerar. Man skickar iväg flygplan, checkar in, boardar. Det är också ganska mycket pappersarbete, mest att sortera för att skicka till olika ställen, och bokningar i olika program på deras datorer. Nu kan jag basic, fast jag kan erkänna att jag ibland tjuvkikar lite i mina anteckningar.


Annars har jag träffat Gogi, tagit en lång fika med tjejerna på Frapino, fikat med Gogi och Sven på Amazonas (Heron av alla ställen)... Igår blev det lite för mycket. Stressen att hinna med så mycket roligt och också plugg kom ikapp mig, så när jag kom hem igår mådde jag faktiskt dåligt. Det händer sällan eftersom jag är ganska duktig på att hantera stress.

Det kan finnas hur mycket som helst att göra men jag försöker alltid att ta itu med en sak i taget för att inte bli "galen".

Snart åker jag iväg till landet. Om bara någon timme och då ska jag ta det lugnt, sova mycket och plugga ännu mer. Det finns saker att göra inför de kommande veckorna av prov, inlämningar och sedan ett högskoleprov. Det enda man kan göra är att se fram emot påsklovet som är om fyra veckor...


Heidi Klum



Underbart rosa kostym av Matthew Williamson.
Blir man inte glad när man ser den här bilden?

3 min kvar



Inte mycket har blivit gjort sedan jag kom hem från Arlanda. Det är alldeles för skönt att ligga på sängen och slötitta på skräp-serier samtidigt som man stickar sin halsduk (som man hållt på med alldeles för länge) istället för att plugga eller göra något annat vettigt. Nu har jag i alla fall suttit och översatt fyra cafébeskrivningar till engelska för p100-arbetet. Snart är vi klara, men det finns fortfarande lite små-pill kvar.


Snart börjar Lipstick Jungle... Enligt reklamen verkar Victory hamna i en trekant, vilket jag inte kommer ihåg från boken. Hm, jag får se vad som händer.


Jag ville bara dela med mig av en vacker bild


Det är Nicolette Sheridan längst fram också...
VACKERT!

Jag är vaken.

God morgon!
Väckarklockan ringde klockan fem och jag är redo för en dag på Arlanda.

Ps. Oscarsgalan slutade precis

Sovmorgon med plugg...

Det är underbart att ha sådana här fredagar! Jag har hunnit plugga en del och ska om en halvtimme ge mig iväg till skolan. Just nu dricker jag en cappuchino med lite kanel på och läser samhällsanteckningarna inför provet jag ska göra idag.

Idag fyller pojkvännen år, 22 år! I eftermiddag ska jag åka till honom. Förhoppningsvis gillar han sin födelsedagspresent...
Mellan skolan och Gogi ska jag till Västra Skogen och äta lunch med mamma. Det blir kinesiskt tror jag...


19.00 alldeles strax

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Snart ska jag sätta mig och plugga, men det är lite svårt att sätta igång. Jag har insett att jag pluggar bäst sent på kvällen. Det är då jag lättast kan koncentrera mig.


Imorgon har jag samhällsprov och det är min enda lektion. Imorgon ska också outlinen (typ utkast) in för Engelska C projektet vi håller på med. Jag har inte kommit särskillt långt så jag känner att jag måste jobba lite på det innan jag mailar in den.


Gårdagens outfit



Tunika: Vero Moda
Tights: Lindex
Halsband: Dyrberg & Kern
Skärp: Accesorize

Suddig, men det är väl okej?!

Ett kort svar


Malin frågade i förra inlägget om jag har en syster som heter Marina Vucetic.

- Nej, det har jag inte. Jag är enda barnet! :D

På språng

Dagen har varit ganska lång men det har inneburit att många saker har blivit avklarade. Jag skrev biologi-prov, skrev CAE-practice test, skrev saker till P100 arbetet, tog en tur i Solna C och avslutade kvällen på Salongen med en klippning.


Samtidigt som det är underbart att ens mamma är frisör kan det vara jobbigt. Det tar mycket längre tid innan jag får en tid (alla andra går före), men det possitiva är ju att hon känner mig och vet hur jag skulle vilja ha det. Hon förstår mig så att säga...

Nu ska jag titta på NCIS, dricka kaffe och städa upp i mitt rum.


Den här terminens amerikaner...

Idag fick vi träffa de nya amerikanerna som pluggar svenska på SU. Ett väldigt roligt gäng, roligare än det förra verkar det som. Jag och en annan tjej i klassen, Emma, "delade" på en söt Kathy som dök upp sent och vi hann ta tag i en kille medan vi väntade på henne. Andrew var en gullig football-kille som under det gemensamma pratet med alla elever och båda lärarinnorna sa att jag och Emma borde få extra poäng för vår rundvandring. Det var väldigt gulligt men jag förstår honom inte då vi "drog" runt honom i hela skolan.

I slutet av timmen hann jag och Emma prata med Kathy och vi bytte telefonnummer. Vi pratade om att "grab a coffee". Andrew kom också fram till oss och frågade om vi hade facebook. Vi blev facebook-pals :P


Ps. Inte nog med att det är roligt att träffa dessa amerikaner är det väldigt kul att sammarbeta med de andra i klassen. Många pratar man sällan med, men det är riktigt gulliga tjejer!   (och killar)


Sarah Jessica Parker



Väldigt söt jacka vill jag säga!
Jag är inte jätteförtjust i resten,
men det passar henne och är snyggt kombinerat.

Citat - # två


Helgen är snart över...

Då var jag tillbaka i mitt rum igen. Har precis ätit en supergod lunch/middag med mina föräldrar och ska sätta mig och plugga genetik. Jag har prov på tisdag och naturkunskap är inte en av mina starka sidor. Det är bara att mata in info. Genetik är ju ändå ganska roligt!

Alla hjärtans-dag




Igår fyllde ju Moa Caroline år och självklart gick vi ut för att fira henne. Jag och Gogi hann inte till början på huset då jag slutade på MDA vid åtta, men vi kom ikapp de på Toxic. Det blev en otroligt rolig kväll.

Nu är jag hemma en snabbis för att umgås en stund med mina gulliga föräldrar, plugga lite och plocka med mig lite plugg-material innan jag åker tillbaka till Söder och min underbara pojkvän.


Har ni en bra alla <3-dag?


Emma Watson


En favorit-kändis!

God morgon!



Jag har sovmorgon igen, riktigt skönt! 
Hela dagen igår bara försvann. Lektioner, ett prov, mini shopping och sen trevligt med Gogi.

Nu ska jag plugga lite samhälle. Förbereda inför nästa veckas prov är det tänkt.
Idag är det fredag den trettonde. Tror ni på att det är en otursdag?
Jag hoppas att den inte är det då jag har mycket planerat idag...


Jag vill ha sommar och sol!



Köpte den här jättesöta kjolen för en vecka sen.
Längtar efter värme så att jag kan använda den. Det blir väl först i Egypten
på påsklovet, men det är inte såå långt tills dess!

Klockan är snart åtta!

Dagen har flugit förbi! Hade en lektion och åkte sedan till mammas jobb och pluggade där under min tre timmar långa håltimme. Jag åkte sedan tillbaka till skolan för tre lektioner till. Nu sitter jag och pluggar italienska. Prov imorgon. Det borde inte vara så svårt! :D

Eftermiddag...

Varför inte bara säga kväll? Klockan är efter fem och det är mörkt ute. Skoldagen var riktigt bra. Jag har startat ett litet arbete med en tjej i klassen som jag nästan aldrig pratar med. Det är riktigt kul! Hon är jättegullig!


På P100 handledningen blev jag lite besviken. Vi har fått höra att allt vi gjort är jättebra men idag ville hon att vi skulle fixa lite saker.


Stress, stress, stress! Mycket kvar att göra innan det blir lov.

Nu, när pojkvännen nyligen åkt hem efter en kopp kaffe och lite vänd-tia ska jag sätta mig och plugga. Förhoppningsvis hinner jag beta av många saker på min "att göra - lista"...


Dagens budgetoutfit



Linne:  HM, Tröja: Åhlens, Jeans: HM

Pluggdags!

Helgen är över och hela skol-måndagen är redan över. Det är riktigt skönt att sluta halv tolv varannan måndag. Man har då mycket tid på sig att plugga inför veckan. Det är i alla fall vad jag ska göra så fort jag ätit lunch. Fisk, räkor och potatismos - gott!


Vad gör ni idag?


Christian Dior - Spring 2009 - Couture


Myrornas krig!

Det är fredag idag! Jag började sent idag, strax efter tolv. Jag bestämde mig för att ändå gå upp i normal tid (halv åtta) och titta på nyheterna liggandes i sängen en stund. Jag vaknade och upptäckte att det enda som fanns på tv var myrornas krig, på varje kanal. Istället satte jag mig vid datorn, för att se om det fanns något nytt på fronter och kanske posta ett blogginlägg men internet var också borta.

Det finns väl lite positivt med det här också. Jag gick upp och städade i mitt rum och satte mig sedan för att plugga.

Nu är jag hemma igen och både tv och internet är tillbaka. Jippi! :D


Kvällens outfit



Tröjan/Klänningen är köpt i Serbien, tights från Lindex.

Sono rafredata

( =Jag är förkyld)


Dagen har fått ett tema, inte alls med mening. Temat blev Italien. Idag har jag totalt haft italienska i tre timmar, lyssnat på Tizziano Ferro och ska äta italiensk mat på Forno Romano till middag.

Nu är jag bara hemma för att byta om och piffa till mig lite eftersom jag nästan ser så sjuk ut som jag är. Jag vet inte hur många näsdukspaket jag har gått igenom!


Trevlig kväll!


Dakota Fanning


Gulligare finns inte!

Igår var Gogi här. Min gulliga pojkvän kom med blommor! De var rosa!

Nästa bok på tur!

Jag ligger fortfarande i sängen, är förkyld. Det är riktigt bra att jag inte börjar förrän klockan tolv idag. Jag vaknade halv åtta och har sen dess legat och läst "Flickorna från Riyadh". Nu är jag klar med den och ska fortsätta på en bok som jag ja undan efter att ha läst mer än hälften. Det blir "Den nionde stenen" av Kylie Fitzpatrick.


13.30 Solen skiner :)


De här kommer att bli en bra vecka. Jag slutade för en och en halv timme sen, promenerade hem med Jenka och väntar nu på att mina varma mackor (min lunch) ska bli klar.

Förhoppningsvis hinner jag plugga lite också innan jag får besök...

19.42

Det kändes som en ganska onödig dag i skolan. Men det var riktigt trevligt.

Dagen såg ut såhär:
8.20 Religion
9.35 Håltimme - Promenad till Fridhemsplan och sedan buss tillbaka med Caroline och Linda
11.45 Mentortid
12.15 Håltimme - Latte på Café Corner med Linda och Jenka
14.00 Naturkunskap
14.30 Bussen hem


Naturkunskapen borde ha slutat 15.30 men uppgiften vi fick gick snabbt att göra. Sen dess har jag pluggat och titta på en massa skräpserier. Nu är Sex and the City på tv... Jag tittar ju såklart eftersom jag inte kan komma på något roligare att göra. Borde egentligen plugga lite till.


Citat - # ett


Skivan...

Det är dags att börja sälja biljetterna till skivan som min klass, SSP3, ska ha på Blue Moon Bar.
Alla har fått tio biljetter var, till att börja med. Vem ska man sälja de till när ens absolut närmaste vänner går i klassen?!
En annan fråga är vad man ska klä ut sig till... Temat är S och jag har ett par idéer...

Vilodagen?


Det blev en riktigt seg kväll igår. Eller egentligen var hela dagen seg.
Hela kvällen spenderade jag på sängen tittandes på Miss Secret Agent, ett och två, med pojkvännen.

Nu ska jag sätta mig och plugga en stund innan jag åker in till stan.





Update: Åker inte in till stan, i alla fall på ett tag...