Feber och lite till

Jag hade det riktigt jobbigt natten mellan fredag och lördag. Jag lade mig först med lite feber, vaknade mitt i natten med 39 graders feber och vaknade igen innan morgonen. Jippi! Jag känner mig inte dålig annars. Jag hade lite feber igår kväll med, annars har jag lite ont i huvudet och i ögonen faktiskt. Mina ögonlock är helt svullna.

Igår kväll var jag först hemma hos min kompis A som jag inte sett på några veckor. Fick en försenad julklapp och äta goda kakor hennes mamma gjort. Mums!

Senare på kvällen kom min morbror, hans flickvän och flickvännens bror hem till oss. Vi spelade "Fia med knuff" precis som hela julhelgen. Det här spelet var i en ny version där man kunde spela med fyra eller sex spelare. Jag vann första gången och fick vänta i cirka en timme på att de andra skulle bli klara. Andra omgången kom jag trea fast jag hela tiden åkte in. Vi slutade spela vid två i natt och lade oss ganska direkt. En alvedon på 500 mg är lite sövande.  

Kul att hjälpa till

Nu har jag precis satt mig ner. Jag har nämligen strukit lite tvätt (det finns mycket kvar), hjälpt till att laga mat och diskat (=stoppat in den smutsiga disken i diskmaskinen).

Ska nog lägga mig och läsa boken jag nyss påbörjat som måste läsas ut. Min svenska lärare har bestämt att vi ska läsa "ett öga rött" av Jonas Hassen Khemiri. Boken verkar bra. Det är dock lite jobbigt att hela boken är skriven på invandrar svenska. Jag har kommit till sida 41 av 252. Jag gillar bokens utseende. Man blir nyfiken. Eller i alla fall blir jag det!


God morgon

Jag som ville sova länge och inte bli väckt! :(   Pappa väckte mig klockan tio!
Jag ska försöka plugga lite idag. Jag har tre prov och en uppsatts att skriva/lämna in de två första veckorna.

Vad tror ni att jag gjorde idag?

Ähh, ni behöver inte gissa. Jag tänker skriva...

Jag vaknade halv nio (m.h.a. väckarklockan) efter 6,5 timmars sömn. Super trött, men det struntade jag i. Pappa och jag hade bestämt att vi skulle åka till stan för lite shopping. Inget speciellt utan bara kolla runt. I alla fall, steg jag upp och tränade 2 pass (mage/rygg och ben)på en gammal workout video, åt frukost och allt såntdär. när pappa senare vaknade halv elva bestämde vi att vi inte skulle till stan. Vi åkte däremot till Solna C för att fixa mina skor. Mina små skor behövde klack-byte och mina stövlar behövde lagas. Jag köpte även färglada
cd-fodral på "Clas Ohlsons" till mina data-skivor. Jag hatar egentligen affären och klagar varje gång mina föräldrar ska dit men man kan hitta ganska bra saker där. För mig var det här en väldigt ovanlig dag. Jag tränar aldrig (fast jag 177 ggr sagt att jag måste).

Nu är jag jätte trött. Snart börjar en musikal på femman som jag tänkt se. Jag ska se den med en kopp kaffe i hasnden och lite julgodis som blivit kvar.

Det blir kul att börja blogga : )

Nu blir det mitt andra försök att blogga. Man börjar men orkar aldrig fortsätta. Jag försöker också skriva dagbok men ibland finns det inte så mycket att skriva. Jag älskar verkligen kläder och självklart då också skor och väskor. Jag gillar framförallt att köpa kläder jag vet att ingen annan kommer ha. Det blir roligare så! Jag handlar ofta när jag är utomlands men de plaggen brukar det inte vara så bra kvalitet på. I och för sig tröttnar man inte på kläderna då. : )

Nu när julen är förbi så: God fortsättning!