Stryka tvätt och sedan bio...

Just nu håller jag på och stryker lite tvätt. Jag tänkte att jag skulle hjälpa mamma lite nu när jag slutade så tidigt. Senare ska jag gå på bio med tjejerna från klassen. Jag tror att det blir riktigt kul och jag hoppas att filmen är bra. Vi ska se "Den Svarta Dahlian".


Jennifer och Sasha + mitt försök att göra ett kollage...

Sacha - J.Lo
 

Jag gillar den här stilen, både färgerna och sammansättningen! Riktigt snyggt! På bilden är modellen Sasha Pirovarova, (nya Gemma Ward enligt vissa) och Jennifer Lopez.

(Mitt kollage blir ju antagligen bättre ifall det är flera bilder med)

Sne bild!




Dagens outfit:
Fornarina-jeans, svart t-shirt från HM, gammal, rosa omlottkofta från flash
och mina clarks/de nya,
svarta skorna och min rosa jacka från jackpot.


Fram och tillbaka

Klockan är nu kvart över nio och jag har redan varit  i skolan en sväng och kommit tillbaka. Jag var i skolan strax innan 8 och min första lektion skulle ha börjat 08.10 men helt plötsligt dök någon upp och berättade för oss att vår lektion var inställd. Eftersom min nästa lektion, latin, börjar kvart i tolv och det bara tar 20 minuter att åka till och från skolan åkte jag hem. Efter latinet har jag spanska och sen får jag åka hem igen!

Inte lika kallt längre...

Jag hittade inga bra vinterskor igår, så imorse fick jag låna mammas varma "Clarks". Alla vinterstövlar nuförtiden som samtidigt är snygga är inte varma alls. Jag fryser ihjäl om fötterna! Eftersom jag inte hittade några ens lite bra bestämde jag mig för att investera i ett par likadana som mamma har. De är fula, varma, bekväma och kostar 1400 kr. De brukar hålla i flera år. Om du ofta fryser om fötterna rekomenderar jag verkligen de här!



SNÖ!!!!

Eftersom att det snöade hela kvällen igår och i natt så måste jag ut idag igen och leta efter ett par varma vinter stövlar och möjligtvis också en riktigt varm jacka. Jag som hoppades att jag inte skulle behöva sånt i år.  Jag tror att det kan bli svårt att kitta varma stövlar eftersom vår-skor redan kommit ut i affärerna.  Berättar sen om jag hittat nått...

"Shopping"

Idag åkte jag med mina föräldrar till Täby C. Det var planerat att jag och mamma skulle till Götgatan och shoppa, men vi tyckte att det var för kallt. Det blev inte mycket shopping. Var inne på kappahl för att kolla lite underkläder och andra småsaker. Medan jag stod i omklädningsrummet och provade lite saker drar någon idiot upp skynket och är på väg in. Jag gick skit-irreterad ut ur affären. Man kollar väl ändå ifall nån är i provrummet innan man går in?!
Jag köpte i alla fall ett par söta skor. Billiga och bra från dinsko. 
Såhär ser de ut:


 

Bortskämda = Priviligerade


Jag är super trött. Snart ska jag lägga mig i min stora, sköna säng och läsa "Bergdorfblondiner" av Plum Sykes (författare och redaktör på Vouge). Den verkar såå bra. Haha, den handlar om rika och bortskämda societetsflickor. Bortskämda = Priviligerade. Ohh, jag vill också vara så där rik! Tänk dig att kunna köpa vad som helst du vill!

Lite julig, lite försent

Dagens outfit:
Gamla diesel-jeans, svart linne, röd skorta och ett svart, läder-skärp.
På andra bilden är jag på väg ut så jag har: Mina svarta rööts-stövlar, lila kappan och fiorelliväskan, samt mina lovika vantar som jag stickat själv. 



Är detta nya modet?

Mary-Kate Olsen

Är detta nya modet?
Tydligen har hon en bordsduk runt sig. Eller det ser nästan ut så. Fast jag måste säga att jag tycker att det ser ganska snyggt ut. Skorna gillar jag också men inte till "Klänningen". Sen tycker jag också att hon skulle kunna byta väcka då och då. Hon har alltid den väskan i handen.

Variation?

Dagens outfit: (Värdelös bild)
Mina uttöjda Fornarina-jean och en brun polotröja från "Flash".
Sen hade jag också på mig mina svarta roots stövlar, den lila kappan och fiorelli - väskan.



Jag varierar inte mina ytterkläder särskilt mycket på vintern har jag märkt.

Stressat och irreterat!

Jag har prov imorgon och kan kanske lite mer än hälften, kommer nog lägga mig ganska sent ikväll. Annars är jag otroligt irreterad då min video inte fungerar som jag vill. Jag hade tänkt spela in OC och den nya serien "What about Brian" (som båda går på femman). OC är ju helt förrändrat nu, så det blir nog svårt att hänga med ifall man missar ett avsnitt, den andra kommer jag att missa ändå. Det känns mycket viktigare att lyckas på provet. 


Dagens outfit:
Min svarta tröja med krage från topshop och mina gamla fornarina jeans.
Sen hade jag också mina små, svarta skor som kommer från DinSko.
Utomhus, såklart även fiorelli väskan och min lila kappa...



Hemma igen

Har nyss kommit hem från skolan. Hade biologi prov idag. Fy vad jobbigt. Det gick inte super dåligt men det kunde ha gått bättre. Det kan alltid gå bättre.
En av mina lärare stoppade mig i koridoren imorse och sa din uppsats som du mejlade gick inte att öppna. Och även om jag var bland de första att lämna in kändes det klantigt. Jag hade glömt att word-grejer jag skriver med inte går att öppna på alla datorer. Min lärare verkade inte tycka det var något större problem hon bara log.


Dagens outfit:
Mina gamla diesel jeans, Tröj-klänning från Gina Tricot
och mammas gamla örhängen från slutet av 80- talet.
Hade också mina svarta "roots"- stövlar, lila kappa
 från red herring och en väska från fiorelli.
15 januari 2007

Pluggis?!

Japp, jag har nu tagit en liten paus från pluggandet. Mest för att jag var hungrig och mamma hade lagat super god lasagne. Pluggar idag till ett ekologi-prov (Biologisk mångfald). Det är inte det mest intressanta ämnet men det är ok. Just nu när jag pluggar ser mitt skrivbord ut så här
           Mitt skrivbord 14/1-07

Vad tycker ni? Ser det snyggt ut?

Rensning och städning

         Det var visst mer än en vecka sen jag skrev...              
  
Klädhög
   
Har nu städat klart. Jag rensade garderoben riktigt ordentligt också. Ska skicka iväg kläderna jag trättnat på till min lill-kusin. Hon får en riktig hög (bilden ovan). Har hållt på och pysslat med att sy på knappar på några koftor där knapparna lossnat.
Eftersom jag inte är speciellt duktig på att sy ska mamma sen hjälpa mig att sy på två knappar på en tröja jag köpte. Det fanns ett band i tröjan men det hängde på höften. Ska nu ändra det. Min kompis C har gjort samma sak. Visar senare hur det blir!

En vecka sen sist

Jaha, då har det varit paus från bloggen i en vecka. Det har väll inte hänt så mycket speciellt. Skolan har börjat och även om lov är väldigt sköna är det jättekul att börja skolan igen och träffa alla. Har redan haft ett prov och nästa vecka har jag 2 prov och en inlämning.

Idag har jag varit och solat solarium. Jag kände mig så blek. Speciellt när A som precis kommit hem från Thailand står brevid. Nu ska jag städa mitt rum, gärna också garderoben och få allt riktigt fint. Sen behövs det också pluggas. 

Skriver nog mer senare. 

Nyår och fika

På nyårsafton var jag hemma. Åt fin middag med mina föräldrar och kollade på film. Inte det roligaste man kan göra men det finns inte mycket att välja på.

Idag träffade jag mina tjejer (De från gammla klassen). Vi fikade på "cafe kladdkakan" i gamla stan. E's födelsedag! Mys Pys!

Imorgon ska vi alla till J. "Slumberparty"!   (Tror det stavas så :S) Ännu myspysigare.