Bye bye!

Har inte skrivit särskilt mycket på sista tiden och tiden fortsätter cirka 10 dagar till då jag är bortrest.
Jag har precis packat klart eller nästan packat klart. det sista packas imorgon bitti. Jag ska imorgon åka till Serbien för att träffa släkt och vänner och självklart slappa väldigt mycket. Jag hoppas att det blir lite shopping också (jag är säker på att det blir shopping).  

Ljus





Min kompis kom nyligen hem från Thailand och jag fick två jättesöta värmeljus koppar av trä.
 Den ena är grön och den andra blå och båda har ett guldmålat mönster.
Nederdelen är i mahogny (det ser i alla fall ut som mahogny).

Mörkt...



Acne-jeans, svart/grön hundtandsmönstrad t-skirt från GinaTricot,
 svart kofta från veromoda. 
Rosa jackan från jackpot, Clarks-skorna/ de svarta från dinsko.

God morgon!

Nu har jag inte skrivit på några dagar igen. Har varken haft tid eller orkat. Idag börjar jag inte förrän 12.50 och det är tur efter som det blev ganska sent igår. Jag satt och pluggade till ett kost prov jag har idag. Jag är verkligen oitresserad av det även om det är ganska viktigt. Nu ska jag fixa och äta en riktigt stor frukost så att jag klarar mig till middagen. Kanske hinner med någon frukt emellan.

Turban


Det fanns många huvudbonader på New Yorks fashion week. Den underligaste (enlig mig) var då turbanen. Igår såg jag en äldre dam (65+) på odengatan med just en turban och det såg riktigt häftigt ut! Damens var fushia/lila och verkade vara ihop sydd så att man kunde dra på sig den som en vanlig mössa. Om jag ändå vore så modig!

Gårdagen

Igår var det mer eller mindre an vanlig dag. På eftermiddagen fick vi info om de individuella valen vi skulle göra. Vi får välja 100 p till tvåan och 200 p till trean. Jag vill ha Samhälle B, Matte C, Rättskunskap och Internationella relationer.

När skoldagen var slut träffade jag "Broshan" som har tjejproblem. Två timmar och en värdelös sallad senare åkte vi hem och jag  fick sätta mig och plugga till idag. Vi fikade på Ginos coffee som jag förövrigt tycker har väldigt goda saker. Jag gillade inte salladen, den var tråkig!

Nu är det helg och snart ska jag åka och träna. Jag har ganska mycket att plugga i helgen. Jag kommer att ha fulltupp!

MC's födelsedag

Idag har det faktiskt varit en helt vanlig dag. Började skolan 8.10 med estetiskt val d.v.s. dans. Just nu dansar vi modern dans. Det är väldigt kul men dagarna efter lektionen går vi runt med blåmärken över hela kroppen. Sedan hade jag latin och spanska.

Idag är det
MC's födelsedag. Jag var med och firade henne i lördags men det var ju ett måste att sjunga för henne på latin-lektionen. Tradition i SSP1!       Grattis MC!!!!

Nu pluggar jag engelska glosor. Har 120 stycken tills imorgon. Det är inte svårt, det är bara lite jobbigt.  

Påfyllning av min garderob




Handlade ganska många nya plagg i helgen...
Gult linne, Twilfit
Grön långärmad t-shirt, HM
Duffel-kofta
Trench, Vila
Rosa t-shirt, JC 
80-tals t-shirt, JC
Acne jeans (inte på bild) 

Jippi!

Min blogg fungerar som den ska igen! Bloggen har inte fungerat i cirka en vecka.
Idag hade skolan idrottsdag och jag hade body jam i en timme. Det var kul och inte allt för jobbigt.


Dagens outfit:
Acne jeans, gult linne från Twilfit, Vero Moda kofta,
mina Clarks och min rosa jacka från Jackpot.  


Vilken frisyr!






Vad häftig Selma Blair ser ut! Gillar verkligen hennes nya frisyr!
Jag skulle också vilja passa i kort hår, men jag skulle fortsätta vara brunett.

Mycket skoj och lite skola

Kanske dags att börja plugga lite nu. Har varit inne på en massa hemsidor och läst väldigt många bloggar men nu är det dags att göra engelska läxan tills imorgon och kanske göra några som är till på torsdag.
Jag måste bli klar innan 20.00 för då är det seriestart för "Gilmore Girls" och
efter det är det "Greys anatomy"

Nu är det dags för "the noun"!

Åh, vad jobbigt!

Min blogg vill inte fungera som den ska!
Hoppas det fixar sig snart!

Helgen är snart slut : (

I fredags var jag och tränade igen. Det var riktigt roligt. Jag testade Latinaerobics som var otroligt kul. Planerar att fortsätta gå varje fredag 17.00 på Granbacka. Jag skaffade mig också ett klippkort som jag är otroligt stolt över.

Hela helgen har jag varit på landet. Pluggat lite matematik eftersom jag har prov på torsdag och annars bara tagit det lugnt. Jag har bland annat läst ganska mycket. Man fastnar så i "Chicklittar".

OJ...

Jag har ju inte skrivit på jättelänge. Jag har varit upptagen och faktiskt inte heller orkat sitta framför datorn.

Idag slutade jag 14.00, gick med
MC och Jenka till en billig klädaffär som heter "Miller" på odengatan och köpte en söt, röd velour-dress att ha hemma för 300 kr.

Åkte hem en kort stund för att sedan åka till V-skogen för att träna. Hela veckan har jag känt att jag har lust att träna. Körde mixgympa på "Granbacka gym". Riktigt skönt!
Imorgon ska jag nog dit igen för att prova på "Latinaerobics". Det vill säga ifall jag kan röra på mig imorgon. Jag tränar inte alls, har ingen kondition och inga muskler alls. Ska försöka ändra på det...

Nu har jag precis gjort klart min spanska-läxa. Vi skulle skriva om en mormor, morfar, farmor eller farfar. Det kändes svårt i början, men när man kom igång var det ganska lätt! :D