Tre av Hayden Panettieres många kappor

image180

Vilken är er favorit?
Jag föredrar nog den röda även om de andra också är väldigt snygga...

Sådana här slöa dagar borde man ha oftare

Ja, jag brukar skriva att jag älskar dagar då jag har fullt upp och massor händer men dagar som denna är också sköna. Jag började inte förrän ett idag, då jag hade en halvtimmes italienska-lektion. Hemifrån åkte jag lite tidigare eftersom jag ville göra ett stopp på Åhlens uppe på Odenplan. Efter italienska lektionen gick Moa, Elisabeth och jag till 7eleven för att köpa en latte. Vi hade nästan en timme till nästa lektion kvar när vi kommit tillbaka till skolan så vi satt och pratade. På aktiekunskapen gjorde vi inte heller särskilt mycket. Vi gjorde "veckans ekonomi" (det är som ett fråge-test) och sedan fick vi jobba enskilt, så jag åkte hem...

"Snabb"-bussarna börjar inte åka förrän 15.34 och jag var nere på stationen 15.17. Jag vägrade stå och frysa så jag gick till nästa station som är på Sveaplan och fick ändå vänta i tio minuter. Hur som helst var det en väldigt trevlig dag och jag pratade med flera som jag vanligtvis inte pratar med. =)

Nu ska jag fortsätta att analysera Nobel Biocare´s aktier. Ja, det är så tråkigt som det låter. 

Bara svart = Tråkigt


Men titta hur Thandie Newtons väska och skor gör det hela mycket roligare!
Jag skulle verkligen inte säga nej till accesoarerna!

image179

Victoria & Albert museum

image169
  


                                      #1: Lady Alexandra klänning från 1948.        #2: Jean Dessés
                                      #3: Hubert de Givenchy                                    #4: Jean Dessés
                                      #5: Cavanagh                                                    #6: Zémire av Christian Dior


Dagen kan sammanfattas ungfär såhär...

Först en meningslös idrotts-lektion med avslappning,
sedan en meningslös dock rolig svenska-lektion,
och slutligen ett italienska-prov som tog cirka 20 minuter.

Nu kommer jag nog inte ha några fel pov fram till jul jag kommer däremot ha några inlämningar och två små redovisningar. Nu ska jag lägga mig och läsa Gossip girl. Jag har inte läst sen i lördags :(

Ciao Belli!

Igår kväll hade jag tänkt gå på en koncert. En otrolig sångare och ett jättebra band från forna Jugoslavien skulle spela i Solna hallen. Jag har sett den här sångaren två gånger tidigare och då var det verkligen värt att spendera 250-300 kr på ett se honom. Den här gången gick jag inte eftersom jag inte hade någon att gå med. Tidigare umgicks jag mer med "juggar" och då gick vi alla tillsammans. Jag förstår helt klart mina svenska vänner (haha,  vad larvigt det låter) att de inte vill betala 250kr för att se någon snubbe de aldrig hört talas om och inte förstår vad han sjunger. Jag hade nog inte heller velat göra det!

Kvällen spenderade jag istället med att se på filmen "Allt en tjej vill ha", lyssna på musik och läsa Gossip Girl. Jag bara älskar de böckerna! De är lättlästa och roliga. Man vill ofta gärna vara en del av deras gäng. Vara rik, på i en stor våning i finaste delen av New York och gå och shoppa varje dag, men bara i de dyraste galleriorna.


Nu ska jag börja plugga italienska inför provet imorgon. Jag tror inte att det är så svårt. Jag går ju bara steg 1...


Dagens lilla shoppingtur i Sundbyberg resulterade i...

...en miniklänning och en basker från Lindex som båda är mycket snyggare i verkligheten.

image166

Tinsley Mortimer

image161

Outfiten som jag tro att Tinsley Mortimer hade på nyöppningen
av en Chloé butik tycker jag är otroligt söt!
Kvällens outfit - i mina drömmar såklart!

Vävt silke från centrala Asien och Rau Kollektionen

image165

Alla som känner mig vet att jag älskar färger och mönster! Jag skuller kunna tänka mig att använda flera av dessa tunikor. Mina favoriter bland de här är den i mitten på översta raden och den längst till vänster på nedersta raden.
Dessa plagg visas på
Victoria och Albert Museum. De verkar ha väldigt intressanta utställningar som jag skulle vilja besöka någon gång under mitt liv...

Det snöar utanför mitt fönster!

Äntligen är skolveckan slut! Jag har inte haft tid att gör något kul. Till i tisdags skulle jag läsa ut "Dorian Grays porträtt", igår hade jag historie-prov och idag spanska prov. Det ska bli riktigt skönt med helg även om jag kommer få plugga ganska mycket. Imorgon ska jag och mamma ta en liten tur i sumpan och på söndag ska jag plugga med MC och Jesper på café 60.


Dagens outfit:
image164

Klänning: Gina Tricot
Tights: Lindex
Knästrumor: Lindex


Vill ha!

Jag har letat efter en stor svart kofta väldigt länge. Nu har jag hittat en! :) Frågan är om den finns kvar i affären. På FCUK:s hemsida finns den bara kvar i xs. Jag gillar den lilla detaljen på armarna, att den "går in" vid handleden! Får ta mig till gallerian någon dag efter skolan...



image163

Livräddningen

Jag skrev ju aldrig hur det gick på livräddningen... Det var jättekul och smart. Jag lärde mig mycket och det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Jag har inte heller lika mycket träningsvärk som jag trodde att jag skulle få... Än i alla fall! Inte nog att vi simmade och lärde oss lite livräddning fick vi chansen att spana in lite simmare (och simmerskor). De måste ha tyckt att vi såg jätte larviga ut. Några skrattade också åt oss... 

image162

Vilken kul T-shirt!

image159

Paris Hilton har ganska ofta kul eller rentav snygg kläder. En sån här t-shirt vill jag nästan ha!  :P

Snyggt och enkelt!


image158

Victoria´s secret modeller. Jag gillar de rosa jackorna! Väldigt söta!

Seriösa tankar. Kanske lite för seriösa för att publiceras på bloggen egentligen.

Nu tänker jag för första gången skriva om mina seriösa tankar just nu. Imorgon har min klass livräddning på morgonen vilket innebär att bikini ska användas. Sen vintern förra året har jag gått upp 4-5 kilo. Förut hade jag en kropp liknande en dove modells, tycker jag i alla fall, men nu är jag tjockare. Man kan gömma det ganska väl med kläder men imorgon ska man gå i bikini.
När jag först fick höra om livräddningen tyckte jag det verkligen skulle bli jobbigt. Sen tänkte jag på att min klass består av tjejer som ser mig varje vecka i omklädningsrummet och tre killar varav endast två har idrott. Även om jag gillar dessa två och tjejerna i min klass väldigt mycket bryr jag mig verkligen inte om vad de tycker om mig i bikini. Det känns ändå jobbigt för jag gillar inte att se mig själv i bikini just nu.
Jag har börjat träna de senaste veckorna och slutat dricka läsk. Jag tror att det var läsken som gjorde att jag gick upp i vikt. Under det senaste året har jag druckit mycket mera läsk än jag gjort tidigare. Jag har också satt upp mål för mig själv men vi får se om jag lyckas nå målen. Mitt mål är att gå ner två kilo i månaden. Alltså väga cirka 56 i början av februari. 55-56 är det jag absolut minst får väga, jag vill inte bli för smal! Egentligen vill jag inte bli smal ö.h.t. bara "normal".
Om det är någon som läser det här och inte känner mig... Jag är bara 156cm kort så det är inte få kilon.
Jag kanske kan börja skriva lite om hur det går med min träning och ifall jag går ner några kilon. Nu ska jag dricka kaffe. Under Ugly Betty ikväll ska jag cykla på min motionscykel. Nytta och nöje samtidigt!



image157

De hjälper till


Tv-kändisarna stöder manus-författarna i kampen för bättre villkor. Eva Longoria var också med även om hon blev förolämpad av manusföfattarna då hon kom och bjöd på pizza. Här är några bilder på hur kändisarna ser ut när de protesterar...

image156

Tyvär tror jag att det inte är en helt osjälvisk handling. Om inte manus-författarna arbetar så kommer det ta längre tid för kändisarna att spela in sina serier och som man säger: Tid är pengar!
Vad tror ni själviskt eller osjälviskt?

Eva Longoria i en vintage Arnold Scaasi

image154

Annual Ace Awards 2007 - Tre klänningar





Heidi Klum, Lucy Liu, Jessica Simpsons


CMA 2007

Nicole Kidman bar en klänning som är perfekt. Det är enkel, stilren och färgglad. Jag skulle gäna bära den. Möjligtvis skulle jag lägga till band eller små ärmar... Vad tycker ni om klänningen?


image150