Dålig bloggare!

En vecka har alltså gått sean ja skrev sist. Förra vecka gjorde jag några prov och det shoppades väldigt lite. I lördags var jag med min Aleks på bio. Vi såg "en mamma och tre systrar" eller tvärtom. Av någon anledning kunde ingen av oss memorisera ordningen. Den va väldigt bra men jag trodde att det skulle handla mer om alla tre systrar och inte mest om den yngsta.


Idag var jag väldigt trött och när jag skulle stiga upp 06.30 imorse kände jag bara för att låsa in mig själv på mitt rum och inte komma ut på några dagar. Som varje tisdag har jag ungefär två och en halv timmars dans. Imorse hoppades många av oss att läraren inte skulle komma och det gjorde hon inte heller. Hon var sjuk. Nu sitter jag hemma, jag ska snart äta och om en halvtimme måste jag åka. Jag har latin och spanska och sen är jag tillbaka hemma igen. Funderar på att gå och träna ikväll men jag vet inte om jag orkar. Vi får se.


Dagens outfit

image35


Dagens outfit:
Skor: Converse,
Jeans: Diesel,
Tröja: svart T-shirt från HM, 
Jacka: Skinjacka från Hollies 
Sjal: Svart från Cubus
Solglasögon: Ray-Ban (ej med på bild)
Väska: Brun Marc O'Polo


Bra Mexico!

Bra gjort Mexico

Det här läste jag i Metro nån dag förra veckan:
Mexico förbjuder klädstorlekarna 0 och -1 (stl. 30 & 32 i Sverige) och att modellagenturer anlitar modeller i den storleken. Deras mål är att förhindra att fler unga kvinnor dör av anorexi/bulimi.

Prinsessan av...

Har hunnit med mycket idag känns det som. Blev hämtad strax efter elva och åkte då till Märsta för att äta lunch med min pappa och hans arbetskamrater. Vi åt på en kinarestaurang. Jag och pappa hade länge pratat om att jag måste smaka sushi. Jag gillar inte varken rökt eller gravad lax men vissa sushi bitar var goda. Och sushi med krabb bitar var faktiskt riktigt goda. Det enda jag märkte med sushi var att man inte kan äta så mycket. Efter några bitar blev jag lätt illamående.


Efter lunchen tog jag tåget till centralen och jag åkte förbi en massa konstiga platser jag aldrig hört talas om. Jag åkte till min kompis där några andra av mina kompisar var + två helt nya människor. De ?två helt nya? var jätte trevliga. Vi hade jätte roligt. Vi bakade cocos-rutor och baklava (d.v.s. vi försökte göra baklava), sjöng Disney-sånger och tittade på ?Pocahontas? .

Var tvungen att lämna gruppen tidigare eftersom jag bestämt mig för att träna. Jag körde aerobics på granbacka gym. Skönt!


Min påskpresent

P?skgris

Den här grisen fick jag av mina föräldrar som en liten påskpresent.
Grisen är så söt.
Den har pumps, lösögonfransar och en boa!

Planer...

Det var planerat att jag och Aleks skulle shoppa i torsdags när jag slutat skolan men jag köpte inte mycket. Det var ju fullt med folk i stan på eftermiddagen i torsdags. Nästan alla slutade jobbet tidigare.
Det jag köpte var:
Puder, Dior
Armband, Indiska
Örhängen (gjorda på kamelben), Indiska

Shopping 050407

Det gick bra...

Jag skrev ju väldigt kort igår... Idag var det resursdag på Norra Real. Spanska steg3 hade nationellt prov. Jag trodde att det skulle vara jätte svårt. Jag brukar inte vara nervös inför prov men idag var jag det. Först var det en läsförståelse-del och sedan en kort uppsats. Jag tycker att det gick ganska bra men jag vill se resultaten innan jag säger att det gick jättebra.

Idag ska jag plugga matte eftersom jag har matteprov imorgon och Ikväll ska jag och pappa ut och promenera igen. I måndags gick vi 5-6 kilometer. Nu måste jag städa lite här hemma. Jag lovade hju att göra det.

---

Repetera, repetera, repetera! Imorgon har jag nationellt prov i spanska. Det känns som om det kommer att vara svårt!